Månadens deal

En video skapar värde!

Ta mig till kampanjen

Strategi och taktik

Ni kanske vet vart ni vill, men vet ni hur företaget ska nå dit?

Vi kan hjälpa er med varumärkesbyggande, strategier, taktiker och affärsutveckling. Vi vill inte bara vara en partner som hjälper er på kort sikt, vi vill även vara en partner som hjälper er att nå långsiktiga målen!

strategi taktik digitalpartner

Vanliga frågor

Strategin blir som en röd tråd som genomsyrar hela er digitala närvaro. Med den röda tråden är det mycket enklare att nå sina målsättningar. Vi kan hjälpa er med mer än digitala strategier som tex publiceringsplaner!

Vi har utbildad personal inom webbutveckling, Digital Conversion Manager och Digital Marknadsföring. Dessutom har vi hjälpt kunder i flera år att ta fram strategier och hjälpa till med affärsutveckling!

Vi börjar med ett möte där vi går igenom ert nuläge och era behov. Självklart är det kostnadsfritt, om ni sedan vill ha hjälp av oss med förbättringarna så skissar vi på ett upplägg anpassat efter just era behov.

Vi kontaktar er!

Enklare blir det inte!

Ökad försäljning online
Nya sätt att sälja
Ökad synlighet

Hör av er till oss så diskuterar vi både nutid och framtid:

Låter det intressant? Kontakta oss för mer information.

Som kund hos Digitalpartner så får du:

En välbeprövad strategisk process som stöd för att identifiera:

  • Mål (Vilka affärsmässiga mål vill vi uppnå)
  • Målgrupp (Vilken är vår bästa målgrupp)
  • Annonsinnehåll (Vilket innehåll behöver vi skapa)
  • Distribution (Vart ska vi visa våra annonser)
  • Optimering (Vad och hur optimerar vi våra annonser)
  • Analys (Vad vi mäter resultatet med)

Flera anledningar att ta hjälp av oss

Positiva

Trevligt bemötande

Kvalitet rakt igenom

Helhetslösningar

Utbildad personal

Certifierade

Låter det här intressant? Hör av dig!

Eller låt oss kontakta dig!


Företagarna representerar över 60 000 företag över hela Sverige, deras mål är att ge företag bättre förutsättningar att lyckas. Vi är medlemmar för att vi anser välmående företag gynnar både Sverige & befolkningen.

Handelskammaren Mälardalen är en organisation som företräder regionens företag både lokalt och internationellt. Vi är medlemmar för att stötta deras arbete och för att bredda vårt nätverk.

Nyföretagarcentrum i Örebro är en organisation som hjälper nya företagare från affärsidé till fungerande bolag. Vi är medlemmar för att stötta tillväxten av nya bolag i Örebro Län.

Örebro Hockey spelar i Svenska Hockeyligan (SHL)  och kämpar för sin första SM-titel. Vi sponsrar Örebro hockey för stödja idrotten i Örebro Län.

Copyright © 2023  Digitalpartner Europe AB.
starenvelopegraduation-hatlicensebookusersmap-markerspell-checksmartphonebubblethumbs-upcheckmark-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram