Månadens deal

En video skapar värde!

Ta mig till kampanjen

Analys

Håller ni koll på er digitala närvaros statistik? 

Med hjälp av statistik kan man se hur er digitala närvaro presterar och hitta förbättringspunkter. Vi kan både sätta upp rätt statistikverktyg och göra inställningar för att samla in nödvändig information. Sedan analyserar vi den informationen för att komma med konkreta förbättringspunkter!

analys digitalpartner

Vanliga frågor

Med hjälp av data som vi samlar in kring er annonsering, optimering, hemsida eller e-handel så kan vi förbättra delar som presterar sämre och satsa mer på delar som fungerar bättre.

Navet i den digitala närvaron är webbplatsen, där krävs att rätt google verktyg är uppsatta så att all data samlas in på rätt sätt. Utöver det så behöver pixlar från Facebook/Instagram och Linkedin kopplas. Sen skadar det inte att spåra konverteringar via Google Tag Manager!

Vi börjar med ett möte där vi går igenom ert nuläge och era behov. Självklart är det kostnadsfritt, om ni sedan vill ha hjälp av oss med förbättringarna så skissar vi på ett upplägg anpassat efter just era behov.

Vi kontaktar er!

Enklare blir det inte!

Ökad försäljning online
Nya sätt att sälja
Ökad synlighet

Analys av statistik:

Låter det intressant? Kontakta oss för mer information.

Som kund hos Digitalpartner så får du:

En välbeprövad strategisk process som stöd för att identifiera:

  • Mål (Vilka affärsmässiga mål vill vi uppnå)
  • Målgrupp (Vilken är vår bästa målgrupp)
  • Annonsinnehåll (Vilket innehåll behöver vi skapa)
  • Distribution (Vart ska vi visa våra annonser)
  • Optimering (Vad och hur optimerar vi våra annonser)
  • Analys (Vad vi mäter resultatet med)

Flera anledningar att ta hjälp av oss

Positiva

Trevligt bemötande

Kvalitet rakt igenom

Helhetslösningar

Utbildad personal

Certifierade

Låter det här intressant? Hör av dig!

Eller låt oss kontakta dig!


Företagarna representerar över 60 000 företag över hela Sverige, deras mål är att ge företag bättre förutsättningar att lyckas. Vi är medlemmar för att vi anser välmående företag gynnar både Sverige & befolkningen.

Handelskammaren Mälardalen är en organisation som företräder regionens företag både lokalt och internationellt. Vi är medlemmar för att stötta deras arbete och för att bredda vårt nätverk.

Nyföretagarcentrum i Örebro är en organisation som hjälper nya företagare från affärsidé till fungerande bolag. Vi är medlemmar för att stötta tillväxten av nya bolag i Örebro Län.

Örebro Hockey spelar i Svenska Hockeyligan (SHL)  och kämpar för sin första SM-titel. Vi sponsrar Örebro hockey för stödja idrotten i Örebro Län.

Copyright © 2023  Digitalpartner Europe AB.
starenvelopegraduation-hatlicensebookusersmap-markerspell-checksmartphonebubblethumbs-upcheckmark-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram