Månadens deal

En video skapar värde!

Ta mig till kampanjen

Digital Strategi

Med en genomtänkt digital strategi, vet ni vad som behöver göras för att ta er dit ni vill.

Grafisk Profil

Med hjälp av en röd tråd som genomsyrar hela ert företag så får ni en stark varumärkesidentitet. Typografi, färgpalette, logotyp och tonalitet hjälper er målgrupp att känna igen ert företag oavsett plattform eller medie. Vi skapar grafiska manualer, brandbooks och logotyper!

Strategi

Visioner och mål hjälper er att ta er dit ni vill. Med hjälp av digitala strategier, publiceringsplaner, analys och uppföljning säkerställer vi att ni är på rätt väg för att nå era mål och visioner. 

Analys

Med hjälp av statistik kan vi se hur er digitala närvaro presterar in i minsta detalj. Kanske behöver det göras stora förändringar, kanske mindre förändringar. Men med hjälp av statistiken så slipper ni gissa!

Konverteringsoptimering

Ska det vara röda eller gula Call To Action knappar? Presterar video eller bilder bäst? Ska vi välja rubrik A eller rubrik B? Vi är utbildade konverteringsoptimerare och vi ser till att er digitala närvaro presterar på topp!

Flera anledningar att ta hjälp av oss

Positiva

Trevligt bemötande

Kvalitet rakt igenom

Helhetslösningar

Utbildad personal

Certifierade

Låter det här intressant? Hör av dig!

Eller låt oss kontakta dig!


Företagarna representerar över 60 000 företag över hela Sverige, deras mål är att ge företag bättre förutsättningar att lyckas. Vi är medlemmar för att vi anser välmående företag gynnar både Sverige & befolkningen.

Handelskammaren Mälardalen är en organisation som företräder regionens företag både lokalt och internationellt. Vi är medlemmar för att stötta deras arbete och för att bredda vårt nätverk.

Nyföretagarcentrum i Örebro är en organisation som hjälper nya företagare från affärsidé till fungerande bolag. Vi är medlemmar för att stötta tillväxten av nya bolag i Örebro Län.

Örebro Hockey spelar i Svenska Hockeyligan (SHL)  och kämpar för sin första SM-titel. Vi sponsrar Örebro hockey för stödja idrotten i Örebro Län.

Copyright © 2023  Digitalpartner Europe AB.
starenvelopegraduation-hatlicensebookusersmap-markerspell-checksmartphonebubblethumbs-up linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram