Månadens deal

En video skapar värde!

Ta mig till kampanjen

SEO

Lägg tid på SEO för långsiktig resultat!

Organisk trafik ökar inte över en natt. Du behöver lägga tid på SEO för att öka relevant trafik till din webbplats. Ha tålamod, SEO är en långsiktig investering.

Ditt mål bör inte vara att öka trafiken till din webbsida. Ditt mål ska vara att öka relevant trafik!

Den potentiella kunden har ett problem som hen behöver att lösa och du ska vara där för att lösa det problemet. Därför är det otroligt viktigt att vara synlig för relevant trafik. Driver du massa onödig trafik till din hemsida så får en hög avvisningsfrekvens som i längden ger dig en sämre rankning hos  Google. Det vill man självklart undvika! Därför ska du se SEO som en långsiktig investering för att öka och driva rätt trafik.

Vanliga frågor

Ibland är det bäst att bygga nytt istället för att bygga om för att få er nuvarande hemsida Google-vänlig. Men vi börjar med att analysera nuläget för att ta fram en plan anpassad just efter era förutsättningar och behov.

Det gäller att ha tålamod med SEO, det går inte att över en natt nå organiskt resultat. Det är långsiktigt och kontinuerligt arbete som gäller för att nå bra resultat! 

Månad 1-3 kan vi se tendenser och små förbättringar.

Månad 4-6 börjar vi se resultat i form av fler klick och exponeringar.

Från månad 6 börjar vi se resultat på riktigt och det är en härlig känsla. Vi vet hur den känslan känns eftersom det är så vi får in majoriteten av våra kunder!

Efter hårt arbete med plantering kan man skörda till hösten. Fördelen med SEO är att det du sått fortsätter att ge resultat år efter år, utan att du behöver så om det på nytt. Istället räcker det att se över det så att innehållet är relevant. Ett blogginlägg som publiceras idag kan ge resultat i flera år framåt!

Vi kontaktar er!

Enklare blir det inte!

Ökad försäljning online
Nya sätt att sälja
Ökad synlighet

Vi ser fram emot att höra från er!

Kontakta oss idag!

Som kund hos Digitalpartner så får du:

En välbeprövad strategisk process som stöd för att identifiera:

  • Mål (Vilka affärsmässiga mål vill vi uppnå)
  • Målgrupp (Vilken är vår bästa målgrupp)
  • Annonsinnehåll (Vilket innehåll behöver vi skapa)
  • Distribution (Vart ska vi visa våra annonser)
  • Optimering (Vad och hur optimerar vi våra annonser)
  • Analys (Vad vi mäter resultatet med)

Flera anledningar att ta hjälp av oss

Positiva

Trevligt bemötande

Kvalitet rakt igenom

Helhetslösningar

Utbildad personal

Certifierade

Låter det här intressant? Hör av dig!

Eller låt oss kontakta dig!


Företagarna representerar över 60 000 företag över hela Sverige, deras mål är att ge företag bättre förutsättningar att lyckas. Vi är medlemmar för att vi anser välmående företag gynnar både Sverige & befolkningen.

Handelskammaren Mälardalen är en organisation som företräder regionens företag både lokalt och internationellt. Vi är medlemmar för att stötta deras arbete och för att bredda vårt nätverk.

Nyföretagarcentrum i Örebro är en organisation som hjälper nya företagare från affärsidé till fungerande bolag. Vi är medlemmar för att stötta tillväxten av nya bolag i Örebro Län.

Örebro Hockey spelar i Svenska Hockeyligan (SHL)  och kämpar för sin första SM-titel. Vi sponsrar Örebro hockey för stödja idrotten i Örebro Län.

Copyright © 2023  Digitalpartner Europe AB.
starenvelopegraduation-hatlicensebookusersmap-markerspell-checksmartphonebubblethumbs-upcheckmark-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram