Månadens deal

En video skapar värde!

Ta mig till kampanjen

Google verktyg

Ta reda på varifrån dina kunder kommer och lär känna dem!

Ta reda på vilka av dina sidor som driver mest trafik, hur många besök får du varje dag eller kanske hur många av dessa är unika besökare! Med dessa Google verktyg kan du se allt detta och mycket mycket mer.

Vad har Google Analytics, Tag Manager, Search Console och Business Manager gemensamt? De hjälper dig att spåra, tolka och driva trafiken som är relevant och avgörande för ditt företag! 

Genom att ställa in olika typer av spårning kan du få ut mest väsentlig information över din kunds beteende och hur bra din webbsida presterar.

Vanliga frågor

Det gör man bäst via Google Analytics. Här går det bland annat att se hur många besökare hemsidan haft, vart de kommit ifrån och hur många som lämnar direkt.

Dessutom är Google Search Console ett bra verktyg för att se statistik på vad besökarna sökt på Google för att hamna på er hemsida.

Då krävs ett verktyg som heter Google My Business, det är som er företagsprofil på Google. Här kan ni lägga till uppgifter som adress, öppettider, bilder och övrig information om företaget. Dessutom kan ni använda verktyget för att samla in recensioner på Google!

Absolut, det går att spåra det mesta på en hemsida om allt är korrekt uppsatt. Tex köp eller leads. Det görs via ett verktyg som heter Google Tag Manager!

Kunder som utnyttjat tjänsten...

Vi kontaktar er!

Enklare blir det inte!

Ökad försäljning online
Nya sätt att sälja
Ökad synlighet

Vi ser fram emot att höra från er!

Kontakta oss idag!

Som kund hos Digitalpartner så får du:

En välbeprövad strategisk process som stöd för att identifiera:

  • Mål (Vilka affärsmässiga mål vill vi uppnå)
  • Målgrupp (Vilken är vår bästa målgrupp)
  • Annonsinnehåll (Vilket innehåll behöver vi skapa)
  • Distribution (Vart ska vi visa våra annonser)
  • Optimering (Vad och hur optimerar vi våra annonser)
  • Analys (Vad vi mäter resultatet med)

Flera anledningar att ta hjälp av oss

Positiva

Trevligt bemötande

Kvalitet rakt igenom

Helhetslösningar

Utbildad personal

Certifierade

Låter det här intressant? Hör av dig!

Eller låt oss kontakta dig!


Företagarna representerar över 60 000 företag över hela Sverige, deras mål är att ge företag bättre förutsättningar att lyckas. Vi är medlemmar för att vi anser välmående företag gynnar både Sverige & befolkningen.

Handelskammaren Mälardalen är en organisation som företräder regionens företag både lokalt och internationellt. Vi är medlemmar för att stötta deras arbete och för att bredda vårt nätverk.

Nyföretagarcentrum i Örebro är en organisation som hjälper nya företagare från affärsidé till fungerande bolag. Vi är medlemmar för att stötta tillväxten av nya bolag i Örebro Län.

Örebro Hockey spelar i Svenska Hockeyligan (SHL)  och kämpar för sin första SM-titel. Vi sponsrar Örebro hockey för stödja idrotten i Örebro Län.

Copyright © 2024  Digitalpartner Europe AB.
starenvelopegraduation-hatlicensebookusersmap-markerspell-checksmartphonebubblethumbs-upcheckmark-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram