Sommarkampanj 2021

Vi tar hand om era sociala medier!

Ta mig till kampanjen

Vår kompetens

Letar ni också febrilt efter en byrå med helhetsfokus?

Vi är en digital partner att lita på. Hos oss står du som kund alltid i centrum. Vi hjälper ditt företag med sökmotoroptimerade hemsidor, pricksäker marknadsföring och mycket mer. Med vår helhetslösning tar vi din digitala närvaro till nästa nivå!

Tillsammans tar vi ditt företag till nästa nivå

Webbutveckling

Webbutveckling är ett brett område som kräver kompetens inom kodning, domänhantering, webbhotell, design, sökmotoroptimering, konverteringsoptimering och mycket mer. Många tänker att det inte är så svårt och börjar testa att bygga själva. Kanske har ni kompetens inom samtliga dessa områden, om inte så sparar ni både tid och resurser på att anlita proffs som bygger rätt redan från början!

Digital marknadsföring

Fördelen med digital marknadsföring är att allt är mätbart. Med hjälp av uppsättning av Facebook Pixel, Linkedin Insight tag, konverteringslänkning med Google samt Google Analytics, så kan vi sätta upp konverteringsspårning. Tack vare konverteringsspårning går det att ta reda på vad varje kampanj genererar i rena intäkter. Det gör i sin tur att ni vet precis hur er digitala marknadsföring presterar och hur många kronor ni får tillbaka för varje satsad krona!

Innehåll & design

Vältagna bilder med systemkamera av en riktigt fotograf gör skillnad. På hemsidan & sociala medier så ger det en trovärdighet och professionalitet, som det omöjligt kan bli med mobilbilder eller stockfoton. Att video är hett är ingen nyhet, men visste ni att det även har blivit en rankingfaktor på Google? Så att addera videos på hemsidan kan även göra att ni rankar högre på Google!

Digital strategi

Önskar ni stärka ert varumärke? Funderar ni på att ta fram en helt ny varumärkesidentitet? Saknar ni en tydlig röd tråd med er digitala närvaro? Ta det bara lugnt. Vi hjälper er att ta fram en smart digital strategi anpassad efter er bransch, verksamhet och målgrupp!

Är ni redo att växa?

Våra kunder får:

Ökad försäljning online
Nya sätt att sälja
Ökad varumärkeskännedom

Flera anledningar att ta hjälp av oss

Positiva

Trevligt bemötande

Kvalitet rakt igenom

Helhetslösningar

Utbildad personal

Certifierade

Nöjda kunder som använder sig av tjänsten...

Låter det här intressant? Hör av dig!

Eller låt oss kontakta dig!


Företagarna representerar över 60 000 företag över hela Sverige, deras mål är att ge företag bättre förutsättningar att lyckas. Vi är medlemmar för att vi anser välmående företag gynnar både Sverige & befolkningen.

Handelskammaren Mälardalen är en organisation som företräder regionens företag både lokalt och internationellt. Vi är medlemmar för att stötta deras arbete och för att bredda vårt nätverk.

Nyföretagarcentrum i Örebro är en organisation som hjälper nya företagare från affärsidé till fungerande bolag. Vi är medlemmar för att stötta tillväxten av nya bolag i Örebro Län.

Örebro Sportklubb ÖSK emblem digitalpartner

Örebro SK spelar fotboll i Allsvenskan och hoppas på en position på övre delen av tabellen. Vi sponsrar ÖSK för att lindra tappet utan publik den här säsongen.

Från vårt kontor i Örebro hjälper vi företag med digital marknadsföring, webbutveckling & digitala strategier!

Copyright © 2021  Digitalpartner Europe AB.
sunstarenvelopegraduation-hatlicensecamerabookusersmap-markerspell-checksmartphonelaptop-phonebubblechart-barsbullhornthumbs-upcheckmark-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram