Månadens deal

En video skapar värde!

Ta mig till kampanjen

Vår kompetens

Letar ni också febrilt efter en byrå med helhetsfokus?

Vi är en digital partner att lita på. Hos oss står du som kund alltid i centrum. Vi hjälper ditt företag med sökmotoroptimerade hemsidor, pricksäker marknadsföring och mycket mer. Med vår helhetslösning tar vi din digitala närvaro till nästa nivå!

Tillsammans tar vi ditt företag till nästa nivå

Webbutveckling

Webbutveckling är ett brett område som kräver kompetens inom kodning, domänhantering, webbhotell, design, sökmotoroptimering, konverteringsoptimering och mycket mer. Många tänker att det inte är så svårt och börjar testa att bygga själva. Kanske har ni kompetens inom samtliga dessa områden, om inte så sparar ni både tid och resurser på att anlita proffs som bygger rätt redan från början!

Mediaproduktion

Vältagna bilder med systemkamera av en riktigt fotograf gör skillnad. På hemsidan & sociala medier så ger det en trovärdighet och professionalitet, som det omöjligt kan bli med mobilbilder eller stockfoton. Att video är hett är ingen nyhet, men visste ni att det även har blivit en rankingfaktor på Google? Så att addera videos på hemsidan kan även göra att ni rankar högre på Google!

Digital marknadsföring

Fördelen med digital marknadsföring är att allt är mätbart. Med hjälp av uppsättning av Facebook Pixel, Linkedin Insight tag, konverteringslänkning med Google samt Google Analytics, så kan vi sätta upp konverteringsspårning. Tack vare konverteringsspårning går det att ta reda på vad varje kampanj genererar i rena intäkter. Det gör i sin tur att ni vet precis hur er digitala marknadsföring presterar och hur många kronor ni får tillbaka för varje satsad krona!

Digital strategi

Önskar ni stärka ert varumärke? Funderar ni på att ta fram en helt ny varumärkesidentitet? Saknar ni en tydlig röd tråd med er digitala närvaro? Ta det bara lugnt. Vi hjälper er att ta fram en smart digital strategi anpassad efter er bransch, verksamhet och målgrupp!

Grafisk Design

Vill ni förbättra er företagsidentitet och öka er konkurrenskraft? Då är det dags att investera i grafisk designhjälp!

Genom att använda oss för dina designbehov sparar ni tid och ökar er effektivitet. Vi erbjuder expertis och nya perspektiv som hjälper er att stärka er varumärkesbild. Med hjälp av kvalitativa nyhetsbrev och animationer kan ni enkelt engagera och informera era kunder.

Och såklart, en välformulerad logotyp är en avgörande del av er företags varumärkesidentitet.

Låt oss hjälpa er att nå nästa nivå och bli ett oslagbart företag!

En del av partnerprocessen:

1. Webbmöte

Vi börjar med ett kostnadsfritt webb eller telefonmöte på ca 45 minuter. Här går vi igenom era önskemål, förutsättningar och målsättningar. Oavsett om ni önskar en standard eller skräddarsydd lösning så ska vi hitta rätt väg att gå!

2. Uppstart

Efter att vi nått en överenskommelse påbörjas vårt samarbete. Ideér bollas, skisser ritas och förutsättningar skapas för ett grymt resultat. Självklart är det viktigt att både ni som beställare och vi håller ett tätt samarbete!

3. Finjustering

I det här stadiet börjar den grafiska profilen, strategier, hemsidan, e-handeln, Facebook-sidan, Instagramprofilen, Linkedin-sidan och annonseringen ta form. Nu gäller det bara att svinga med trollspöt för att uppnå magin!

4. Underhåll

Bara för att vi gått live med webbplatsen eller digitala marknadsföringen så kan man inte släppa det helt. Det gäller att jobba med underhåll, förbättringar och ge sin digitala närvaro kärleken den förtjänar!

Flera anledningar att ta hjälp av oss

Positiva

Trevligt bemötande

Kvalitet rakt igenom

Helhetslösningar

Utbildad personal

Certifierade

Är ni redo att växa?

Våra kunder får:

Ökad försäljning online
Nya sätt att sälja
Ökad varumärkeskännedom

Företagarna representerar över 60 000 företag över hela Sverige, deras mål är att ge företag bättre förutsättningar att lyckas. Vi är medlemmar för att vi anser välmående företag gynnar både Sverige & befolkningen.

Handelskammaren Mälardalen är en organisation som företräder regionens företag både lokalt och internationellt. Vi är medlemmar för att stötta deras arbete och för att bredda vårt nätverk.

Nyföretagarcentrum i Örebro är en organisation som hjälper nya företagare från affärsidé till fungerande bolag. Vi är medlemmar för att stötta tillväxten av nya bolag i Örebro Län.

Örebro Hockey spelar i Svenska Hockeyligan (SHL)  och kämpar för sin första SM-titel. Vi sponsrar Örebro hockey för stödja idrotten i Örebro Län.

Copyright © 2024  Digitalpartner Europe AB.
magic-wandcogstarenvelopegraduation-hatlicensecamerabookusersmap-markerspell-checksmartphonelaptop-phonebubbleheart-pulsechart-barsbullhornthumbs-upcheckmark-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram