Månadens deal

En video skapar värde!

Ta mig till kampanjen

Hemsidor Örebro

Vi tar din hemsida till en ny nivå

Vi bygger hemsidor i Örebro, vårt kontor ligger på Klostergatan 15 vid järntorget. Hos oss står kundens behov alltid i centrum. Vi hjälper företag i Örebro med sökmotoroptimerade hemsidor, pricksäker marknadsföring och mycket mer.  Med vår helhetslösning tar vi din digitala närvaro till nästa nivå!

Tillsammans tar vi ditt företag till nästa nivå

VARFÖR BEHÖVER JAG EN HEMSIDA?

Det är viktigare än nånsin att finnas tillgänglig för kunderna på internet. Syns du inte där så finns du inte. Många kunder gör en sökning på internet innan de besöker ett företag t ex för att ta reda på adress, öppettider osv.

RÄCKER DET INTE MED EN FÖRETAGSSIDA PÅ FACEBOOK?

Visst kan det räcka men med en egen hemsida har du själv all kontroll av allt innehåll. Med de olika sociala medierna så vet man inte hur de i framtiden kommer att använda all din information. 

HUR BYGGER DIGITALPARTNER HEMSIDOR?

Vi på Digitalpartner använder oss av WordPress och sidbyggaren Divi eller Oxygen

Divi och Oxygen är verktyg som gör det enkelt för våra kunder att själva lägga upp nytt innehåll och hålla sin sida uppdaterad. Men vi på Digitalpartner har tilläggstjänster där vi självklart kan hjälpa er med det också om så önskas.

VARFÖR SKA JAG ANLITA DIGITALPARTNER?

Vi på digitalpartner kan ge ditt företag en helhetslösning med både byggandet av en hemsida och marknadsföra ditt företag på nätet.

Läs mer om våra tjänster här.

Vi bygger hemsidor från vårt kontor i centrala Örebro

SERVICE, KVALITÉ OCH FÖRTROENDE

Läs mer om våra tjänster och kontakta oss

Hemsidor

Det finns många olika syften med att ha en webbplats. Vissa företag behöver bara en enklare hemsida för att visa upp sina tjänster och kontaktuppgifter. Andra företag behöver mer avancerade lösningar med integrationer till externa system och andra speciella önskemål. Oavsett vad det är ni är ute efter så hittar vi en skräddarsydd lösning just för er!

E-handel

Det är mycket att tänka på när det kommer till utveckling av en e-handel. Logistik, betallösning, design, sökmotoroptimering, strategi, konverteringsoptimering och mycket mer. Vi har erfarenhet både av att hjälpa kunder med sin e-handel och av att driva e-handel själva!

Webbhotell

Givetvis är det viktigt att ha ett tryggt, stabilt och presterande webbhotell oavsett vad ni har för webblösning. Vi har en egen server hos Oderland vilket gör att vi kan erbjuda er som kund ett kvalitativt webbhotell. Vi erbjuder även domänhantering och e-postlösningar!

Underhåll

Det här är en oerhört viktig del för att hålla er nya webbplats säker och modern. Vi hjälper dig med säkerhetskopieringar, säkerhetsuppdatering, backups, återställningar. Vi erbjuder även service som publiceringar av nyheter, ändringar på webbplatsen och webbutveckling!
Kolla in vårt stora utbud av tjänster inom webbutveckling, digital marknadsföring och digital strategi

Kommunikation och webbyrå i Örebro

Service, kvalitét och förtroende

Vår affärsidé bygger på att erbjuda kostnadseffektiv digital marknadsföring och hemsidor som konverterar. Service, kvalité och förtroende är ledord för oss och därför får alla våra kunder en personlig kontaktperson!

-Din kommunikatör i Örebro

Varför välja Digital partner Örebro?

Vill du ha en partner som har lokal förankring där en personlig kontakt, god service och kvalité är viktiga faktorer när du ska välja samarbetspartner. Då är digitalpartner en webbutvecklare i Örebro valet för dig.

Personlig konsultation

Hos oss har ni som företag alltid en personlig kontakt, som finns tillgänglig för att bolla tankar och idéer med.

Kreativa

Vi har ett idérikt team som kan lösa alla typer av digitala utmaningar och som dessutom ligger i framkant med den tekniska utvecklingen.

Service

Kvalité, förtroende och service är ledord för oss. Vår viktigaste uppgift är att ni ska känna er trygga och att ni får den uppmärksamhet ni förtjänar!

Kunder & Partners

För att en webbutvecklare i Örebro som Digitalpartner ska bli framgångsrik så krävs det kunder och partners. Här är ett urval av de vi samarbetar med.

Låter det här intressant? Hör av dig!

Eller låt oss kontakta dig!


Företagarna representerar över 60 000 företag över hela Sverige, deras mål är att ge företag bättre förutsättningar att lyckas. Vi är medlemmar för att vi anser välmående företag gynnar både Sverige & befolkningen.

Handelskammaren Mälardalen är en organisation som företräder regionens företag både lokalt och internationellt. Vi är medlemmar för att stötta deras arbete och för att bredda vårt nätverk.

Nyföretagarcentrum i Örebro är en organisation som hjälper nya företagare från affärsidé till fungerande bolag. Vi är medlemmar för att stötta tillväxten av nya bolag i Örebro Län.

Örebro Hockey spelar i Svenska Hockeyligan (SHL)  och kämpar för sin första SM-titel. Vi sponsrar Örebro hockey för stödja idrotten i Örebro Län.

Copyright © 2023  Digitalpartner Europe AB.
envelopegraduation-hatbookusersmap-markersmartphonebubble linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram